2014. szeptember 19., péntek

Filmajánló: Egy boltkóros naplója




Sziasztok!
Bocsánat a kisebb posztkimaradásért. Igazándiból már két napja írok egy bejegyzést, de még mindig nincs kész, és kizárt dolognak tartom, hogy be tudom fejezni a mai nap folyamán, szóval gondoltam, inkább írok egy olyan posztot, ami "hamar" megvan. Így jött a filmajánló ötlet.
Az egyik kedvenc filmemről írok most Nektek, az Egy boltkóros naplójáról. Szerintem ez a film tökéletesen passzol az olyan estékhez (mint például nekem ez a mai) amikor az ember lánya egy hosszú és fárasztó nap után semmi másra nem vágyik jobban, minthogy leüljön a tv elé egy nagy tál pop-cornnal, és megnézzen egy könnyed, romantikus vígjátékot. Én ehhez a hangulathoz tudom ajánlani ezt a filmet.


A történet Rebecca Bloomwoodról szól a boltkóros újságíróról, aki szerint a vásárlás a legjobb dolog a világon. Még akkor sem képes ellenállni a boltok csábításának, ha éppen egy fillér sincs a számláján.

Az egész sztori Rebecca gyerekkorából indul, amikor a még kislány Becky arról ábrándozik, hogy egyszer neki is lesz egy „varázskártyája”, amivel kénye kedve szerint vásárolgathat. Még pénzre sem lesz szüksége! De azt még ő sem gondolta volna, hogy egyszer 12 varázskártyája lesz!

Igen, a már felnőtt Miss Bloomwood 12 teljesen eladósodott hitelkártya tulajdonosa! És, ha ez még nem lenne elég, a kertészlap, ahol dolgozott, hirtelen megszűnik! Így kénytelen lesz más munkahely után nézni. Szerencsére az Alette divatmagazinnál épp szerkesztőt keresnek, így megpályázza az üres helyet. Az állásinterjúra menet egy kirakatban megpillantja A ZÖLD SÁLAT. Tökéletes darab: nagyobbnak láttatja a szemeit, drágábbnak mutatja a frizuráját, és a biztos siker kulcsa az Alette interjúján. Meg is vásárolná, ha lenne elég pénze, de sajnos 20$ már egyik hitelkártyáján sincsen! És az eladónő nem rakhat el akciós terméket! Így Rebecca elrohan a közeli hot-dogoshoz, és tőle próbál pénzt kérni, csekkért cserébe. A hosszas alkudozásnak egy türelmetlen, de roppant jóképű sorban álló férfi vet véget, merthogy odaadja Beckynek a hiányzó dollárokat. Így hősünk megveszi a zöld sálat, és siet az interjúra..
Azt, hogy ezután mi fog történni, megtudod, ha megnézed a filmet! ;-)
Remélem tetszett ez a rövidke poszt, és kedvet adtam a film megnézéséhez. :-) 
Egyébként, láttátok az új fejlécet? Hogy tetszik? Az egyik kedves barátnőm csinálta. Köszönöm Hajni, egy művészlélek vagy! :-D <3  
Lenne még egy kérdésem: mit szólnátok egy olyan poszthoz, amiben rajzokat/ruhaterveket láthatnátok? Érdekelne Titeket? A választ kérlek írjátok meg e-mailben, vagy kommenteljeteeeeek! :-D 
Szép estét! Puszi: Luca
 

4 megjegyzés:

  1. Drága Luca!
    Nagyon jó és stílusos a blog. Tetszett ez a poszt. A fejléc is tök király lett. Csak így tovább. Én személy szerint szeretném látni a rajzaidat/terveidet. Várom a kövi posztot.
    Pussza Fany :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Fanni!
      Nagyon köszönöm a biztató szavaidat! Nagyon jólesik, tényleg. A te blogod is nagyon jó!
      Puszi, Luca :) <3

      Törlés
  2. Kedves luca !
    nagyon jó a blogod és én is szeretném látni a rajzaidat ,terveidet hajrááá :D!!!!!!!!
    puszi Bogi és Bius !!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bogi és Bius!
      Köszönöm a kedves szavakat! Jól esik, hogy érdekelnek a rajzaim. :-) ♥

      Törlés